donderdag 16 mei 2019

Rekken geplaatst

Vanmiddag hebben we samen weer flink wat stappen gemaakt.

Vanmorgen heeft Collin tegels gehaald om de grote waterbak, 1000L, zijn vaste plaats te geven. Helaas hebben we hierdoor wat ruimte moeten inleveren waar tomaten gepland stonden. Dit zal dus iets schuiven, maar daar verwacht ik geen problemen mee.


Zoals op bovenstaande foto ook te zien is hebben we de rekken voor de tomatenplanten geplaatst. Dit dient meteen als scheiding met de tuin buurman.

Ook hebben we de stokken geplaatst voor de snijbonen. Van een andere tuinier hebben we een aantal snijbonen gekregen, erg leuk! Deze hebben we hier direct achter geplaatst. Vanaf nu staan de eerste kleine plantjes dus in de tuin, het echte verzorgen gaan gaan beginnen!


Bij het ruimte maken voor de boontjes trok ik nog een plant uit de grond, dit bleken echter kleine aardappeltjes te zijn. De rest hiervan hebben we naar laten staan, wie weet wordt het nog wat.

Verder hebben we de bogen geplaatst waar de aardbeien tussen komen te staan. Ook het rek voor de komkommer planten is geplaats.

De tomatenplanten hebben afgelopen nacht voor het eerst buiten doorgebracht, wat prima is gegaan. Die kunnen we eerdaags overplaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten